Відеозвернення Юрія Щукліна

Бердянськ 24
18.07.2019 · 17:21 · переглядів - 622

Кандидат в народні депутати від 78 округу Юрій Щуклін записав відеозвернення, в якому поділився з виборцями планами своїх перших дій, отримавши свідоцтво Народного Депутата

Відеозвернення Юрія Щукліна
На правах політичної реклами

Юрій Щуклін планує відкрити найпотужнішу депутатську приймальню з помічниками та юристами, яка буде постійно приймати громадян округу, робити конкретні запити, звернення та заяви на порушення справ, складати судові позови про бездіяльність місцевої влади, про розкрадання з бюджету, про махінації в платіжках, тощо.

Також ним планується введення електронного урядування приймальні з обов'язковим щоденним висвітленням діяльності помічників і його голосуванням на засіданнях.

Кандидат у нардепи наголосив на основних пунктах своєї кампанії:

Юрий Щуклин

 - Ми проведемо аудит та експертизу всієї міської землі на предмет повноти сплати податків та наявності відповідального Орендатора-інвестора. Проведемо аудит всіх договорів оренди на всі об'єкти комунальної власності. Доб'ємося розробки проекту землеустрою прибережної смуги для вільного доступу інвесторів до неї.
За допомогою незалежних експертів ми проведемо аудит усіх комунальних підприємств на предмет наявності там необгрунтованих витрат. Особливо ВОДОКАНАЛУ. Де проведемо аудит енергоефективності обладнання та стану фільтрів.

Важливим, на думку Юрія Щукліна, є вирішення проблеми з колектором і водоводом та з газовими мережами і тарифами.

 

Матеріали, що публікуються з позначкою "На правах політичної реклами", відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з позицією редакції порталу




Останні новини Бердянська
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024
11 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок