Ніна Матвієнко у Чернігівці: Тільки від нас залежить, яким буде наше Приазов’є завтра!

Бердянськ 24
19.07.2019 · 14:37 · переглядів - 297

Відповідально підійти до свого вибору і не втратити шанс змінити життя на краще - закликала народна артистка України Ніна Матвієнко на зустрічі з жителями селища Чернігівка, куди приїхала разом з Юрієм Щукліним - кандидатом в народні депутати по 78 виборчому округу

Ніна Матвієнко у Чернігівці: Тільки від нас залежить, яким буде наше Приазов’є завтра!
На правах політичної реклами

Вона переконана, що майбутнє Бердянська і районів знаходиться виключно в руках місцевих жителів, і тому сьогодні, як ніколи, потрібно об'єднати зусилля і не втратити шанс на кардинальні зміни.

«Наше українське Приазов'я дійсно має неймовірний потенціал. Тільки від нас залежить, яким буде наше завтра! Пам'ятайте - зміни на краще починаються з кожного з нас. Не пропустіть цей шанс! Ми здатні навести порядок у себе вдома, головне - почати!», - наголосила Ніна Митрофанівна.

Для того щоб Приазовський край знову піднісся, на думку народної артистки потрібні нові незаангажовані особи у владі, з високим рівнем довіри від людей. Вона представила Юрія Щукліна громаді Чернігівки, як нову і чеснулюдину - досвідченого господарника, борця, який здатний ефективно вирішувати питання і гідно представляти і відстоювати інтереси людей на державному рівні.

«Юрій Миколайович - людина слова, компетентний і відповідальний, добре знайомий з проблемами району. Він - справжній господарник з колосальним досвідом і успішними здобутками. Я підтримую його план дій, щодо поліпшення рівня життя, і впевнена, що з ним Приазов'є очікують серйозні зміни», - впевнена Матвієнко.

Юрій Щуклін подякував Ніні Митрофанівні за довіру і увагу людям, а також за підтримку його кандидатури на благодійній основі. Вони познайомилася після концерту народної артистки, який пройшов в Бердянську 7 липня. Тоді Матвієнко і прийняла рішення особисто проїхати по селах і віддалених районах Бердянська разом з Щукліним, щоб познайомитися і особисто підтримати людей, які налаштовані на зміни.

Юрий Щуклин

«Дякую за Вашу мудрість, енергію, за те, що приділяєте стільки часу і сил нашим громадянам, турбуєтеся про майбутнє Приазов'я. Ви говорите дуже правильні речі - дійсно, яким буде наше майбутнє - залежить лише від нас. Я впевнений, що разом у нас вийде зробити перезавантаження, я готовий докласти всі свої зусилля, знання і досвід», - зазначив він.

Кандидат також подякував жителям Чернігівки за теплий прийом і відкритість, активну громадянську позицію та бажання до змін.

Юрий Щуклин

«Завдяки вам - активним і згуртованим громадянам - наше Приазов'є дійсно відродиться!», - запевнив Юрій Щуклін.

 

Матеріали, що публікуються з позначкою "На правах політичної реклами", відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з позицією редакції порталу




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок