Остання апаратна нарада – жодного слова про підготовку до опалювального сезону

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
06.08.2019 · 18:17 · переглядів - 1111

Відношення міської влади до початку опалювального сезону показове на останній відкритій (якщо вірити міському голові Чепурному) апаратній нараді в мерії.


На нараді представники влади і керівників комунального господарство жодного слова не висловили про підготовки міста до опалювального сезону.

Відношення міської влади до Постанови Кабінету міністрів України про встановлення граничних меж споживання газу на рівні 1400 гривень за м/куб – опустимо. Хоча, не може викликати здивування риторика міського голови про перекладання відповідальності за всю систему теплопостачання міста на приватне акціонерне товариство. Показово інше – в цьому році, представники міської влади жодним словом не обмовились про готовність міста до опалювального сезони та зимової негоди.

В минулих роках, практично на кожній апаратній нараді в мерії, керівники комунальних підприємств та тепломережі звітували про готовність до опалювального сезону – які виконано роботи, скільки відсотків житлового господарства готово до початку зими і т.п.

В цьому ж році, принаймні поки що, жодних висловлювань про підготовку до зимового періоду 2019/2020 не було. Як і не лунає заяв представників міської влади про оновлення майнового комплексу комунальних підприємств для прибирання вулиць в зимовий період...

Напередодні чергової зими змушені констатувати, що міська влада, взимку 2019/2020, повторюватиме традиційну риторику про “зиму, як ніколи”, а заангажовані ЗМІ публікуватимуть матеріали про “рекордні” обсяги опадів та “аномальну” низьку температуру повітря для нашого регіону. В той час, як вулиці міста будуть завалені снігом, пішоходи падатимуть на слизьких тротуарах, а автомобілі ковзатимуть по дорогах. І головне, невідомо, чи буде тепло в домівках бердянців, адже міська влада максимально відмежується від Постанови кабінету міністрів.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок