Центр Бердянська «потопає в зелені»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.08.2019 · 15:43 · переглядів - 1822

Лише скептики і відверті скиглії не помічають справжні оазиси в центрі Бердянська. Соковита трава з півметра заввишки, яка проростає з постійно заповнених резервуарів з водою (інколи їх ще називають зливостоками) може стати яскравою ілюстрацією будь-якого постеру із патріотичними закликами любові до рідного міста.

Центр Бердянська «потопає в зелені»

Десятихвилинна прогулянка однією з центральних частин Бердянська – проспектом Праці в максимально доступній формі демонструє, наскільки сильно "цінують", "бережуть", "шанують" і "розбудовують" Бердянськ вельмишановні особи, яких ми наділили владними повноваженнями.

Навіть спека, яка тримається останні дні в Бердянську, не призвела до пересихання резервуарів-зливостоків. Наступного разу, коли поблизу парку Шмідта утвориться величезне озеро, а на перехресті проспекту Праці та вул. Свободи пішоходи по коліно в воді долатимуть перехід – не забуваємо, що виною цьому будуть «аномальні» опади. Ні, аж ніяк це не буде провиною комунальників, які не здатні нормальні розчистити канал. Ні, це аж ніяк не вина, міського керівництва, які за роки перебування у владі так і не знайшли кошти на капітальний ремонт зливостокової системи…

Резервуары с водой

Постійна вологість та інертність комунальників призвела до буйного квіту будяків та бур’янів. В центрі міста! Пересічні громадяни розповідають, що вночі чи рано вранці тут можна побачити навіть відгодованих щурів! В цій місцевості дійсно багата фауна – муляка з водою буквально кишить живністю.

Можливо островки із соковитою зеленню, різнотрав’ям,  багатство тваринного світу в самому центрі нашого курортного містечка є можливим саме тому, що можновладці щиросердечно слідкують одному з передвиборчих лозунгів – «Бережи свій Бердянськ», який можна перефразувати "Залиш все як є. Нічого не змінюй"?

Береги свой Бердянск

Читайте також




Останні новини Бердянська
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок