Бердянськ виділить виправній колонії 300 тис. гривень субвенції?

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.08.2019 · 16:18 · переглядів - 597

На чергову сесію міської ради виносить проект рішення про зміцнення матеріально-технічної бази Бердянської виправної колонії №77


Відповідно до Програми зміцнення матеріально-технічної бази державної установи "Бердянська виправна колонія (№77)" з міського бюджету у вигляді субвенції планується виділити 299 164 грн. Таке рішення обґрунтовується недостатнім фінансуванням державної установи з держбюджету.

Виконання визначених Програмою заходів дозволить належним чином забезпечити режим тримання засуджених до позбавлення волі у державній установі "Бердянська виправна колонія (№77)", здійснювати охорону та належну ізоляцію засуджених осіб, попередити втечі, здійснити профілактику злочинності, запобігти вчиненню злочинів і дисциплінарних проступків самими засудженими і щодо них, іншими громадянами та інших злочинів, - йдеться в Програмі.

Остаточне рішення мають ухвалити депутати. Дуже цікаво, якою буде позиція депутатського корпусу, особливо, в контексті останніх висловлювань Віктора Цуканова про перспективу швидкого настання «епохи бідності», на думку якого медики і вчителі міста «звикли гарно жити».




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок