63 об'єкти в аварійному стані. «Бердянськводоканал» попереджає про ймовірність масових аварій

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
22.08.2019 · 15:56 · переглядів - 3040

На засіданні депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства представник КП «Бердянськводоканал» акцентував увагу депутатського корпусу та представників міської влади, що 63 об'єкти водопостачання міста потребують аварійного ремонту. Ці роботи є першочерговими і на їх реалізацію необхідно 653 тисячі гривень


Впродовж серпня адміністрація комунального підприємства декілька разів офіційно зверталась до міського голови Володимира Чепурного та секретаря міської ради Олексія Холода, однак на сесію не виноситься проект рішення про внесення змін до програми “Питна вода”.

На думку фахівців водоканалу, не коректно перекладати всю провину з поривами у водопровідних мережах виключно на комунальників, адже їх власником є громада. Через довготривалий строк експлуатації обладнання почало виходити з ладу. 653 тисячі гривень — це кошти, які необхідні для проведення першочергогвих аварійних робіт.

Депутат міської ради Сергій Мартинов спробував отримати інформацію, чи є на комунальному підприємстві відомості про стан всієї системи водопостачання та водовідведення міста. Однак не взагалі, а чіткі цифри, засновані на кваліфікованих висновках. Конкретної відповіді на запитання не пролунало. Поки що про виділення додаткових 653-х тисяч гривень також не йдеться.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок