Рятувати дерева в Бердянську розпочнуть восени

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
27.08.2019 · 11:19 · переглядів - 767

На черговій сесії планується виділити 150 тисяч гривень на санітарну обробку дерев проти мучнистого червецю. Проблему в черговий раз обговорили на апаратній нараді в мерії


Активісти в черговий раз поцікавились планами міської влади по боротьбі з мучнистим червецем, який атакував зелені насадження Бердянська. Так, за словами спеціалістів, наразі визначаються маршрути, де буде проводитись обробка уражених насаджень хімікатами. Для проведення самих робіт необхідно виділення коштів. 150 тисяч гривень планується передбачити на ці потреби на черговій сесії міської ради.

Для більш ефективного результати провести хімічну обробку дерев планують вже восени. Однак, спеціалісти вже наголошували, що роботи мають проводитись не один раз на рік, а принаймні двічі — весною та восени. Тоді можна розраховувати на успіх.

Крім того, на апаратній нараді обговорили на скільки регулярно поливаються молоді саджанці дерев. Керівник КП “Зеленгосп” Володимир Шаповалов запевнив, що роботи виконуються один раз в два дні. З 6-ї ранку комунальники поливають молоді саджанці. Директор “Зеленоспу” запросив активістів самостійно переконатись в правдивості цих слів, які висловили готовність особисто ознайомитись з ходом поливу зелених насаджень.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок