На работу «Бердянськводоканалу» почали нарікати депутати

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
31.08.2019 · 11:37 · переглядів - 2387

На засіданні планово-бюджетної комісії депутати висловили серйозне невдоволення рівнем організації роботи на комунальному підприємстві «Бердянськводоканал»


Так, голова комісії Ірина Попова, як користувач послуг водоканалу, обурилась роботою комунальників.

Попова Ирина

 - Давати показання лічильника спожитої води необхідно до 25-го числа кожного місяця. В серпні на ці дні випали вихідні. Я декілька днів намагалась додзвонитись, щоб передати показання – все безуспішно! Ми виділяємо мільйони на це підприємство, а налагодити нормальну роботу з прийому показань там не можуть. В котрий раз ми чуємо, що ведуться роботи з прийому даних через Вайбер. Так у меня запитання, скільки ще чекати? На підприємстві шалені черги… - заявила Ірина Попова.

Заступник міського голови Григорій Горячов, якому і адресувала своє невдоволення Ірина Попова, заявив, що підприємство звернулось до Укртелекому про відкриття багатоканальної телефонної лінії, щоб містянам було простіше додзвонитись. З приводу Вайберу – роботи тривають…

Крім того, депутат Олександр Свідло закликав Григорія Горячова, як представника влади, вплинути на комунальне підприємство, щоб його співробітники припинили вимагати від людей встановлювати лічильники.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок