Українці вже закупили про запас 4,5 млн кубів «дешевого» газу

По матеріалам ЛІГА.Бізнес
06.09.2019 · 09:39 · переглядів - 510

Споживачі купують наперед необхідні обсяги газу за літньою ціною


З моменту запуску 23 серпня групою Нафтогаз нового продукту для побутових споживачів "Газовий запас" в рамках акції #ТвояЕнергонезалежність його придбали вже 7320 українських сімей.

За даними Нафтогазу, загальний обсяг газу, замовлений споживачами на умовах "Газового запасу", становить майже 4,5 млн кубометрів.

До програми вже приєдналися 18 регіональних газопостачальних компаній, або більше 70% від їх загальної кількості.

Зараз тривають переговори з постачальниками газу міста Києва, Одеської, Херсонської, Полтавської та Донецької областей. Нафтогаз сподівається, що вони нададуть можливість своїм клієнтам скористатися перевагами продукту "Газовий запас".

Як відзначають в Нафтогазі, цей продукт дозволяє споживачам купувати наперед необхідні обсяги газу за низькою літньою ціною для використання його протягом опалювального сезону.

На цих умовах можна замовити до 25 000 кубів газу. Скористатися пропозицією можна до 25 вересня. Відпускна ціна Нафтогазу газопостачальним підприємствам (газзбутам) в рамках цього продукту становить 4874,42 грн за тисячу кубометрів (без ПДВ, а також без урахування вартості транспортування, розподілу та надбавки постачальника).



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок