В Бердянську провели фестиваль думок "Вітрила твоєї мрії"

По матеріалам Бердянського відділу культури
07.10.2019 · 10:04 · переглядів - 403

Сюжет Бердянського відділу культури про фестиваль який проходив в Бердянську з 5 по 6 жовтня


5 жовтня на Приморській площі за підтримки Бердянської міської ради та її виконавчого комітету Ресурсний центр «ГУРТ» у співпраці з ГО «Пролісок-Бердянськ» за підтримки Швеції, Чорноморського фонду регіонального співробітництва і Міністерства закордонних справ Естонії провів у Бердянську масштабний фестиваль думок: «Вітрила твоєї мрії».

“Ми зібралися на фестиваль думок, щоб наші думки були спільні, щоб ми їх могли обговорити та усі разом приймати якісь рішення. Хочу всім побажати гарно попрацювати, побільше нам гарних та цікавих думок”, - привітав присутніх секретар міської ради Олексій Холод.

На фестиваль також завітали заступник міського голови Юлія Дойнова, депутати міської ради Євген Георгієв та Жанна Безродня.

“Дуже приємно бачити на фестивалі представників різних громадських організацій, з якими ми працюємо, у яких є іноді конструктивна критика до влади. І дуже хочеться сьогодні на фестивалі напрацювати щось нове, ідейне, цікаве, те, що буде корисне для нашого міста”, - відзначила заступник міського голови Юлія Дойнова.

Розпочався фестиваль думок запальною сальсою, до якої могли долучитися усі бажаючі. А потім на 5 локаціях почалося обговорення та спілкування. Також для усіх бажаючих була облаштована безкоштовна фотозона.

На локації “Спорт у нашому житті” говорили про бойові мистецтва у нашому житті, про вело, мото та авто як стиль життя та засіб пересування, а також про інші види спорту приморського міста.

Локація “Громада у смартфоні” була присвячена обговоренню відкритих даних, цифрової трансформації на рівні громади, цифрової безпеки та права громадян.

Про зупинення насильства у сім’ї, соціальне підприємництво, неформальну освіту та мережування громадських організацій говорили на локації “Що можуть громадські організації”.

Реформі освіти в Україні, децентралізації, інтернет-горизонтам сучасної журналістики та Європейському майбутньому України була присвячена локація “Україна: вектори руху”.

А усі, кого цікавлять “Равлик-ФЕСТ”, “Том Сойер фест”, “Family day” та “Berdyansk Fashion Day”, досвід їх організації та проведення зібралися для спілкування на локації “ФЕСТ у твоїй громаді”.

А завершився фестиваль спільним збиранням величезного пазлу — гербу міста Бердянськ.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок