Кабмін спростив підключення до електромереж

По матеріалам Громадського
25.10.2019 · 12:23 · переглядів - 472

Кабінет міністрів України ухвалив постанову, якою спростив умови підключення до електромереж. Відповідно актуального рейтингу Doing Business, за легкістю підключення до мереж Україна посідає 128 місце зі 190 економік світу


Про це повідомляє прес-служба Міністерства енергетики та захисту довкілля України.

 - Державна інспекція енергетичного нагляду України визначається органом, що за принципом «єдиного вікна»  забезпечить розгляд та аналіз спірних питань щодо приєднання замовників до електричних мереж, — повідомляють у Міненерго.

Разом з тим, там запровадили можливість подання скарг на підключення до електромереж в електронній формі.

У дослідженні умов ведення бізнесу, яке підготував Світовий банк, Україна займає 64 місце серед 190 економік за легкістю. Умов ведення бізнесу.

Найгірші позиції Україна займає у сфері вирішення питання неплатоспроможності позичальника — 146 місце зі 190 можливих. При цьому за останній рік Україна погіршила своє становище у цій галузі. 128 місце Україна посідає за легкістю до підключення до електромереж. Попри реформи, які сталися у цій сфері, у Світовому банку не вважають, що їх достатньо для того, аби увійти бодай до топ-100 країни за цим показником.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок