Держбюджет-2020 та земельні питання (ОНЛАЙН)

По матеріалам Слово і діло
14.11.2019 · 09:15 · переглядів - 122

У четвер, 14 листопада, Верховна Рада планує розглянути законопроєкт про бюджет-2020 та деякі земельні питання

Держбюджет-2020 та земельні питання (ОНЛАЙН)

Про це свідчить план роботи на 14 листопада, опублікований на сайті парламенту.

Початок засідання - в 10:00.

Першими йдуть земельні питання: використання землі Міноборони для розміщення засобів зв'язку та навігації та право іноземців купувати в Україні земельні ділянки несільськогосподарського призначення за межами населених пунктів та законопроекти про зміни в оподаткуванні.

Для включення до порядку денного та прийняття рішення пропонуються основний і альтернативний проєкти змін до Податкового кодексу щодо анбандлінгу.

О 12:30 нардепи планують перейти до розгляду бюджетних питань. Спочатку - проєкт змін до Бюджетного кодексу у другому читанні, потім - безпосередньо закон про бюджет на 2020 рік.

Також нардепи розглянуть президентський законопроект про демонополізацію спиртової галузі, порушать питання щодо забезпечення прав військовослужбовців Військово-морських сил та Повітряних сил Збройних сил України на отримання статусу учасника бойових дій.

У плані роботи законопроект про запровадження закритого реєстру педофілів. Також нардепи матимуть нагоду утворити Бюро фінрозслідувань.

Загалом на розгляд депутатів планують винести понад 40 питань.

Вчора комітет ВР рекомендував Раді ухвалити в цілому проєкт держбюджету-2020.

Також нагадаємо, голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що 14 листопада робота Ради може тривати до двох ночі через розгляд проєкту держбюджету-2020.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок