На АКЗ стався обвал на каналізаційній мережі

По матеріалам Водоканала
23.11.2019 · 18:00 · переглядів - 3596

Ремонтна бригада міськводоканалу усуває наслідки аварійної ситуації.


Тривають роботи з усунення аварії на вул. Верещагіна. З ранку 23 листопада встановлено електронасос та створений затор в колодязі, щоб запобігти розливу стоків. На вул. І.Богуна направлено мулосос. Днем раніше між колодязями змонтовано тимчасову обводну лінію для перекачування стоків.

Ремонтна бригада залучила важку техніку та дісталася до аварійної ділянки. За даними аварійників, стався обвал на внутрішньоквартальній каналізаційній лінії. Наразі проводитимуть промивку труби для подальшого усунення аварії.

Як повідомляли раніше, служба каналізаційних мереж 17 листопада розпочала аварійно-відновлювальні роботи на вулиці Верещагіна. На цій ділянці каналізаційній мережі стався затор і відбулося витікання стоків на вул. І. Богуна та Ялтинській.

Для розчищення затору знадобилося кілька днів. Аварійники дістали сміття та прочистили колодязі, промили близько 260 метрів каналізаційної труби. Після чого на внутрішньоквартальній каналізаційній лінії виявили аварійну ділянку.

Адміністрація КП «Бердянськводоканал» БМР обчислює вартість заміни аварійної ділянки та повної ліквідації аварії. З пропозицією фінансування робіт з міського бюджету звернуться до міського голови.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок