Грошей немає, але ви тримайтесь: Уряд обмежив фінансування будь-яких програм, крім захищених статей

По матеріалам НВ.Бізнес
19.12.2019 · 09:50 · переглядів - 998

У Міністерстві фінансів заявили, що зареєстровані в грудні платежі будуть проведені після того, як їх проаналізують на пріоритетність


Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук доручив міністру фінансів Оксані Маркаровій припинити фінансування будь-яких програм, крім захищених статей держбюджету - зарплат і пенсій. Про це повідомляється в документі, який опинився в розпорядженні НВ Бізнес.

Також урядом було прийнято рішення про позапланове запозичення до кінця року 10 млрд грн за рахунок фінансування держбюджету-2020.

У Міністерстві фінансів відзначили, що казначейство проводить фінансування всіх зареєстрованих за 11 місяців зобов’язань, на які відкрито асигнування. Про це повідомляє прес-служба Мінфіну.

У відомстві додали, що зареєстровані в грудні платежі будуть проведені після того, як їх проаналізують на пріоритетність разом з розпорядниками бюджетних коштів. Аналіз буде проведено з урахуванням невиконання доходів держбюджету за 11 місяців 2019 року через зміцнення курсу національної валюти, повільного зростання імпорту і падіння виробництва тютюнових виробів.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок