В Бердянську продовжать встановлювати інфобокси

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.01.2020 · 10:01 · переглядів - 1327

В минулому році в різних частинах міста з'явились інформаційні бокси з різноманітними даними про міста і туристичними маршрутами. В мерії планують продовжувати їх встановлювати і в поточному році


За інформацією начальника відділу реклами курорту та туризму Вікторії Міщенко спільно з USAID планується встановлення щонайменше одного інформаційного боксу. Обладнати його планують на залізничному вокзалі.

 - В минулому році ми встановили інфобокси поблизу автовокзалу, розуміємо, що було б доцільно встановити сенсорний бокс і на залізничній станції. Плануємо і надалі встановлювати інформаційні бокси в різних частинах міста. Для прикладу, вважаємо за необхідно встановити його і на Косі, адже під час курортного сезону, відпочивальники потребують отримання інформації в зоні відпочинку, - повідомила Вікторія Міщенко.

Один з інформаційний боксів, які встановлено в центральній частині міста по проспекту Азовському, в районі пам'ятника бичку, не працює близько місяця. Основна причина — вандали. Виведено з ладу сенсорний блок. Не зважаючи на антивандальність конструкції окремі категорії бердянців не шкодують енергії та сил для виведення з ладу пристроїв.

На засіданні виконавчого комітету, секретарю міської ради представники громадськості адресували запитання, наскільки ефективними є інфобокси, враховуючи, що майже кожен відпочивальник має гаджет, де з легкістю може отримати будь-яку необхідну інформацію. Олексій Холод уник прямої відповіді на запитання, при цьому зазначивши, що виконком пильно стежить за ефективністю запроваджених заходів.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок