3 роки в'язниці отримав водій Хонди, який збив пішохода і зник з місця ДТП

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
29.01.2020 · 17:05 · переглядів - 1531

Водія автомобіля, що скоїв наїзд на пішохода і зник з місця пригоди засуджено до трьох років позбавлення волі


Апаратом Бердянської місцевої прокуратури до суду направлено обвинувальний акт за ч.1 ст.135 КК України (залишення в небезпеці), за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяли тяжке тілесне ушкодження).

Відтак на початку серпня 2019  пізно вночі, в м. Бердянську Запорізької області, водій, керуючи легковим автомобілем «Honda Accord», рухався проїзною частиною, наближаючись до нерегульованого пішохідного переходу зі швидкістю, яка перевищувала максимально допустиму швидкість руху в населеному пункті. У цей же час, по вищезазначеному нерегульованому пішохідному переходу переходив студент одного із вищих навчальних закладів міста. Під час наближення до нерегульованого пішохідного переходу, водій легковика не зменшив швидкість та не зупинився, внаслідок чого скоїв наїзд на пішохода, та в порушення встановлених правил залишив місце дорожньо-транспортної пригоди, до якої він причетний.

В результаті наїзду потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження, з якими його було доставлено до КУ БМР «Бердянське територіальне медичне об’єднання».

Отже, завдяки якісному забезпеченню процесуального керівництва, наполегливій позиції прокурора та справедливому розгляду справи судом, обвинуваченого вироком суду засуджено до покарання у вигляді позбавлення волі на 3 роки з позбавленням права керувати транспортним засобом на 3 роки.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок