В Бердянську 95 вулиць захаращені стихійними звалищами

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
25.02.2020 · 12:03 · переглядів - 821

95 місць постійного утворення стихійних звалищ офіційно зафіксовано в Бердянську. Відповідні дані озвучив депутат Віктор Цуканов на засіданні Дня депутата, який відбувся сьогодні


Цуканов Виктор

 - У мене на руках офіційна відповідь на трьох аркушах паперу з місцями стаціонарних стихійних звалищ в Бердянську. Їх 95! Ми маємо значно посилити взаємодію з органами самоорганізації населення, щоб це явище викорінити, – зазначив депутат Віктор Цуканов.

Міський голова Володимир Чепурний також наголосив, що був неприємно вражений станом зелених зон поблизу залізничних колій на під’їздах до міста і в самому Бердянську. Мер дав доручення профільному заступнику взяти на контроль прибирання вказаних ділянок. З приводу стихійних звалищ Володимир Чепурний наголосив, що вони утворюються виключно руками місцевих мешканців!

Чепурной Владимир

 - Не можна так відноситись до свого міста, говорити люблю, а потім засмічувати сміттям вулиці Бердянська, - прокоментував Володимир Чепурний.

Депутат Володимир Безверхий запропонував збільшити чисельність адміністративного відділу мерії, щоб посилити роботу з виявлення і покарання мешканців, які утворюють стихійні звалища в Бердянську.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок