Звернення виконкому БМР до суб'єктів господарювання щодо запобігання поширенню коронавірусу

По матеріалам прес-служби виконкому БМР
13.03.2020 · 14:52 · переглядів - 2003

Виконавчий комітет Бердянської міської ради звертається до всіх суб'єктів господарювання з проханням призупинити до 03 квітня 2020 року діяльність розважальних закладів, дитячих атракціонів, ігрових зон, а також кінотеатрів, нічних клубів, ігрових та комп'ютерних клубів.


Відповідне рішення було ухвалено 12 березня постійною міською комісією з питань ТЕБ та НС щодо запобігання поширенню коронавірусу на території Бердянська. В Україні вже офіційно зареєстровано 3 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. На даний час в Запорізькій області та Бердянську немає випадків захворювання і всі карантинні заходи направлені на запобігання поширення цього вірусу. Наразі навчальні заклади міста на карантині, тож діти мають вільний час та можливо намагатимуться відвідувати розважальні заклади — дитячі атракціони, ігрові зони, кінотеатри тощо. Просимо з розумінням та відповідальністю поставитись до дотримання карантинних заходів.

Також необхідно посилити режим поточної дезінфекції в місцях масового скупчення людей (ринки, супермаркети, заклади громадського харчування) і забезпечити свої об’єкти належною кількістю дезінфікуючих засобів, дозаторами для дотримання заходів гігієни рук.

Звісно просимо захистити свій персонал, який працює безпосередньо у місцях з масовим скупченням людей, і забезпечити необхідною кількістю медичних масок та дотримуватися правил їх утилізації після використання.

Наголошуємо, всі ці посилені профілактичні заходи направлені на запобігання занесенню та ймовірного поширення коронавірусу в нашому місті.

Тэги: вірус



Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок