Оперативна інформація щодо дотримання карантинних заходів у Бердянську

По матеріалам пресс-службы исполкома
16.03.2020 · 14:15 · переглядів - 7001

Сьогодні, 16 березня, відбулася робоча нарада з представниками різних служб під керівництвом секретаря міської ради Олексія Холода щодо дотримання карантинних заходів, затверджених міською комісію з ТЕБ та НС 12 березня з метою попередження розповсюдження нової коронавірусної інфекції (COVID-19) на території Бердянської міської об'єднаної територіальної громади, з урахуванням ймовірного розвитку складної епідемічної ситуації, та загальної ситуації із захворюваності по місту.

Оперативна інформація щодо дотримання карантинних заходів у Бердянську

Про ситуацію із рівня захворюваності доповіли заступник міського голови Юлія Дойнова та директор КНП "БТМО" Дмитро Єгоров.

Так, за минулий тиждень на ГРВІ захворіла 741 особа, з яких 239 дітей шкільного віку, на вихідних до лікарів звернулась 31 особа, з яких 5 дітей. У стаціонарі на 26 ліжках наразі на лікуванні перебуває 18 пацієнтів з пневмонією, двоє з яких потребують інтенсивної терапії. В суботу було самозвернення пацієнта щодо перевірки у зв'язку з повернення людини із країни карантинної зони. Пацієнта було ізольовано в інфекційному боксі, на основі позитивної динаміки, відсутності температури та результатів тесту, підозра на коронавірус не була підтверджена.

Як відзначили представники Бердянського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області, сьогодні триває робота спеціалістів служби щодо інформування суб'єктів господарювання відносно необхідності дотримання карантинних заходів, прийнятих на міській комісії з ТЕБ та НС, наразі такі повідомлення особисто передаються до приватних навчальних закладів.

Тэги: вірус



Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок