5 медичних працівників ТМО заразились коронавірусом

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
21.07.2020 · 10:39 · переглядів - 5037

Серед співробітників Бердянського територіального медичного об'єднання 5 працівників отримали позитивні результати на коронавірус. Відповідну інформацію озвучив головний лікар ТМО Дмитро Єгоров на засіданні Дня депутата


За словами Дмитра Єгорова у медичних працівників, які заразились коронавірусом, хвороба проходить безсимптомно. Заразитись COVID-19 медики могли необов'язково під час виконання службових обов'язків, наголосив головний лікар БТМО.

Міський голова Володимир Чепурний, депутат Євген Георгієв наголосили на необхідності 100-відсоткового забезпечення медиків засобами індивідуального захисту. Голова гуманітарної комісії закликав медиків подавати розрахунки для закупівлі необхідних засобів захисту за кошти міського бюджету.

Фахівці первинної ланки також забезпечені необхідними засобами захисту. Мобільна бригада, яка робить забори аналізів у пацієнтів з підозрою на коронавірус, за весь період карантину зробила 662 забори.

Медики і депутати закликали бердянців, які звертаються за допомогою медиків, незалежно від того, до якого фахівця звертається пацієнт, на прийом обов'язково приходити в масці.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок