Через спалах коронавірусу Бердянськ може опинитись в «червоній зоні»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
29.07.2020 · 16:14 · переглядів - 10828

З 1-го серпня Бердянськ можуть повністю закрити


З 1-го серпня в Україні запроваджується нове поняття — зона карантину. В кожній області та населеному пункті вивчатимуться показники захворюваності і згідно них визначатиметься статус території - “червона зона” (запроваджується жорсткий карантин), “жовта” (часткове посилення карантинних обмежень), “зелена” (захворюваність на території не перевищує встановлені норми).

На засіданні комісії з ТЕБ та НС міський голова Володимир Чепурний закликав мешканців, гостей міста та суб'єктів господарювання неухильно дотримуватись карантинних обмежень. Через зростання кількості нових випадків коронавірусу з 1 серпня в Бердянську можуть запровадити жорсткий карантин і повністю закрити місто.

Чепурной Владимир

 - Я зараз звертаюсь до всіх мешканців, до наших гостей і до наших підприємців! Нам потрібно виконувати всього три правила — носити маски в громадському транспорті, в магазинах та на ринках. В закладах торгівлі дотримуватись обмежень. Ми повинні зробити все від нас залежне, щоб Бердянськ не повернувся в березень місяць, коли у нас все було закрито на карантин, - зазначив Володимир Чепурний.




Останні новини Бердянська
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок