Яка твоя історія? В центрі Бердянська відбулась виставка і екскурсія від провідних науковців

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.08.2020 · 11:03 · переглядів - 1363

В рамках проекту «Яка твоя історія» на Приморській площі відбулась фото-виставка та екскурсія про історію махновського руху в Бердянську, яку провів доктор історичних наук, професор Ігор Лиман

Яка твоя історія? В центрі Бердянська відбулась виставка і екскурсія від провідних науковців

Проект «Яка твоя історія?» реалізується «Запорізьким науковим товариством ви. Я. Новицького» . В Бердянську проект втілюють науковці Науково-дослідного інституту Історичної урбаністики. Запоріжжя, Мелітополь і Бердянськ, через архівні фотокартки містян відтворюють візуальні образи  міст початку XX століття.

В Бердянську це вже третя подібна виставка. До Дня міста буде організовано ще одну, заключну. Одна з координаторів проекту в Бердянську, керівник НДІ Історичної урбаністики, доктор історичних наук, професор Вікторія Константінова, запрошує містян ділитись своїми історіями.

 - В рамках цієї виставки відображені архівні фото ректора БДПУ Ігора Богданова, начальника відділу культури Миколи Шостака, краєзнавця Євгена Денисова, керівника народного ансамблю танцю «Марлен» Олени Мартиненко, науковців Олександра Голіка, Ірини Нагай, головного редактора «Південної зорі» Віктора Михайличенко та інших. Ми готові допомогти розповісти свою історію і допомогти пізнати історію свого міста всім охочим, - розповіла Вікторія Константінова.

Паралельно з роботою виставки, професор Ігор Лиман розповів про історію махновського руху в Бердянську та провів екскурсію.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок