ЗАЗ розпочинає збірку автомобілів групи Renault для України

По матеріалам ЛІГА.Бізнес
10.09.2020 · 12:08 · переглядів - 1251

Перед тим, як розпочати складання, ЗАЗ модернізував складальні лінії під міжнародні стандарти

ЗАЗ розпочинає збірку автомобілів групи Renault для України

Запорізький автомобільний завод починає збірку легкових автомобілів моделей Groupe Renault. Про це повідомила прес-служба компанії.

 - Проект реалізується на потужностях в Запоріжжі і стає сильною ознакою відродження автомобільної промисловості в Україні, - говориться в повідомленні.

Перед початком проекту ЗАЗ провів модернізацію складальних ліній, щоб відповідати міжнародним стандартам якості Groupe Renault.

На заводі розгорнута система Alliance Production Way, яка буде проводити контроль якості вироблених автомобілів.

 - Український ринок має для нас високий потенціал, завдяки своєму місцю розташування і зростаючому інтересу до нових автомобілів. Бренди "зроблено в Україні" будуть на тому ж рівні якості, що і продукція інших заводів групи Renault, - прокоментував керуючий директор Groupe Renault Export в регіоні Євразія Макс Міссана.

ЗАЗ належить корпорації УкрАвто Таріела Васадзе. З 2019 року завод не виробляє легкових автомобілів. У минулому році ЗАЗ випустив 151 легкий комерційний автомобіль Lanos Cargo, а також на замовлення були зроблені 15 автомобілів ЗАЗ С70101. Це автомобілі спецпризначення для виконання функцій пересувного мобільного офісу. Також на потужностях Запорізького заводу випускаються автобуси і вантажні автомобілі.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок