Попередити новий порив колектору в районі Азовкабелю. Вже депутати забили на сполох

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.09.2020 · 13:45 · переглядів - 2213

Поступовий зсув гори в районі Азовкабелю оголив ділянку каналізаційного колектору. Подальше розмиття ґрунту призведе до чергового пориву. Депутати закликали міську владу вжити превентивних заходів і запобігти аварії.


На Депутатському дні озвучив проблему Володимир Безверхий. Депутат закликав міську владу розробити проект рішення з виділення коштів для укріплення аварійної ділянки.

Заступник міського голови Григорій Горячов повідомив, що роботи з вирішення даної проблеми вже тривають в двох напрямках. Перший - “Бердянськводоканал” обладнає 3-5 метрів обвідної труби для зміщення колектору від обриву. Другий — спеціальний науковий інститут розробить проект укріплення гори для зупинки руху грунту. Реалізація другого етапу набагато більш коштовна і потребує значно більше часу, а роботи комунальників мають розпочатись вже найближчим часом.

Міський голова Володимир Чепурний озвучену проблему попрохав оформити в якості депутатського доручення і дав завдання своєму заступнику Григорію Горячову на наступній сесії міської ради, яка відбудеться в 22-го жовтня, доповісти про виконання робіт.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок