Загострення на Донбасі: двоє загиблих та двоє поранених

По матеріалам Української правди
30.10.2020 · 08:30 · переглядів - 294

29 жовтня російські найманці п’ять разів порушили режим припинення вогню, від чого постраждали двоє українських військових. Від початку цієї доби двоє військових загинули унаслідок ворожих обстрілів


Про це йдеться у повідомленні штабу ООС.

 - Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" поблизу населених пунктів Новомихайлівка та Старогнатівка противник застосував гранатомети різних систем. У районі Водяного ворог двічі відкривав вогонь зі стрілецької зброї та ручного протитанкового гранатомета, - повідомляють у штабі.

Наші воїни отримали поранення минулої доби внаслідок прицільного обстрілу позицій. 

Від початку поточної доби, 30 жовтня, збройні формування Російської Федерації два рази порушили режим припинення вогню.

Опівночі противник, використовуючи гранатомети різних систем та стрілецьку зброю, двічі відкривав прицільний вогонь по позиціях наших захисників неподалік Водяного. 

 - На жаль, унаслідок ворожого вогню два українських військовослужбовці отримали поранення, несумісні з життям, – повідомили у штабі. 

На провокації противника українські військові надали адекватну відповідь.

Командувач ОС про загострення на Донбасі: Збройні формування Росії спрямовано зривають домовленості

Як повідомляє НВ, у своїй заяві командувач Об'єднаних сил, генерал-лейтенант Сергій Наєв підкреслив, що збройні формування Росії цілеспрямовано йдуть на зрив домовленостей про комплексне припинення вогню від 22 липня.

 - Ворог нахабно вів прицільний вогонь із гранатометів різних систем по підрозділу Об’єднаних сил в районі населеного пункту Водяне. Із сумом повідомляю, що внаслідок обстрілу на початку доби два військовослужбовці Збройних Сил України отримали поранення, несумісні з життям, - заявив Наєв.

За його словами, "сьогоднішній обстріл доводить, що противник не має на меті досягти миру".



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок