ЗСУ застосували дрони Bayraktar і комплекси Javelin на навчаннях - також при штурмі міста

По матеріалам ЛІГА.Новини
27.11.2020 · 10:05 · переглядів - 527

Підрозділи різних родів військ Збройних Сил України провели на полігоні Широкий лан штурмові навчання в урбанізованій місцевості

ЗСУ застосували дрони Bayraktar і комплекси Javelin на навчаннях - також при штурмі міста

Під час навчань ЗСУ використовували ударні турецькі дрони Bayraktar TB2 і американські протитанкові ракетні комплекси Javelin разом з іншим асортиментом зброї. Про це пише вісник Міноборони АрмiяIнформ.

Особливу увагу військові приділяли комплексному застосуванню високоточної зброї, засобів РЕБ, автоматизованих систем управління та іншого сучасного озброєння.

Однією з особливостей навчань стало відпрацювання штурму міста з подальшим блокуванням і знищенням незаконних збройних формувань.

Безпілотники відлітали без стрільб. Активну участь брала штурмова, винищувальна і бомбардувальна авіація.

ДОВІДКА. Технічні характеристики БПЛА: довжина - 6,5 м, розмах крила - 12 м, радіус дії - 150 км, крейсерська швидкість - 130 км/год. Оснащений системою автоматичного зльоту і посадки, що значно спрощує його експлуатацію. Bayraktar TB2 побив світовий рекорд в класі тактичних середньовисотних БПЛА за тривалістю польоту: під час тестових польотів влітку 2014 року на висоті 8 км він перебував в небі 24 год 34 хв. Подивитися, як цей дрон скидає ракети, можна тут.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок