Ветерани АТО депутатам: «Не дамо вам красти і брати хабарі»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
08.12.2020 · 13:46 · переглядів - 4068

Завершення першої установчої сесії міської ради ознаменувалось емоційним виступом ветеранів АТО Віктора Римара та Олега Мамошина

Ветерани АТО депутатам: «Не дамо вам красти і брати хабарі»

Наприкінці установчої сесії міської ради слово взяли ветерани АТО. Так, Віктор Римар закликав новообрану міську ради позбавити депутата Володимира Безверхого статусу Почесного громадянина міста через його висловлювання на підтримку кримчан під час псевдо-референдуму. Ветеран критично висловився і на адресу новообраного депутата Романа Озюменко. Також Віктор Римар нагадав про історію з хабарем Віктору Цуканову і заявив, що бердянські ветерани не дозволять новообраним представникам влади брати і давати хабарі. Секретарю міської ради Олександру Свідло ветеран нагадав про його висловлювання під час карантину на адресу вчителів та його ініціативу з обмеження пільгового проїзду ветеранам та пенсіонерам в громадському транспорті. Депутату Миколі Рудницькому нагадали про його висловлювання з приводу Віталія Олешка.

Олег Мамошин закликав представників влади переглянути рішення попередників з приводу закриття госпітального відділення.

Після закриття сесії міської ради, між ветеранами АТО та депутатами відбулась словесна перепалка. Міський голова Валерій Баранов втрутився в конфлікт і розвів сторони. На цьому штурханина завершилась.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок