Валерій Баранов представив свою команду

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.12.2020 · 19:31 · переглядів - 3621

Міський голова Валерій Баранов на засіданні депутатського дня офіційно представив претендентів на посади заступників мера. Частина з них, попередньо, підтримки серед депутатів не знайшла.


Кандидати на посади заступників міського голови:

  • Валерій Черкаска — кандидат на посаду заступника міського голови з економіки. Нині діючий акціонер БЗПТО
  • Вікторія Васильчишина - кандидат на посаду заступника міського голови з гуманітарних питань. Наразі працює головою Приморської районної державної адміністрації.
  • Віталій Гречка - кандидат на посаду заступника міського голови з питань ЖКГ. Приватний підприємець.
  • Олена Божкова - кандидат на посаду заступника міського голови з земельних питань, містобудування та архітектури. Екс-міський голова Приморська.
  • Олександр Боровков — кандидат на посаду керуючого справами виконкому. Екс-депутат Запорізької облради, колишній керівник Комуністичної партії України, Блоку лівих сил.

Валерий Черкаска

Основним пріоритетом в роботі Валерій Черкаска вважає наповнення бюджету, підтримку бізнесу і підприємців. Першочерговим завданням на посаді вбачає підготовку проекту бюджету на 2021-й рік.

По суті діяльності на посаді заступника міського голови депутати поставили всього декілька запитань, більшу частину обговорення було присвячено конфлікту між БМР і заводом Підйомно-транспортного обладнання, акціонером якого є Валерій Черкаска з приводу приналежності гуртожитку по вул. Горького. Близько години обранці розпитували подробиці судових тяжб і в, підсумку, заявили, що не будуть підтримувати його кандидатуру, доки конфлікт з міською радою не буде вирішено. При цьому відзначивши, що до його професійних якостей як спеціаліста жодних запитань немає.

Виктория Васильчишина

Вікторія Васильчишина, презентуючи своє бачення розвитку соціальної та гуманітарної сфер коротко охарактеризувала свої досягнення на посаді голови Приморської районної державної адміністрації. Своїм основним завданням на посаді заступника міського голови вбачає подальшу реконструкцію міської лікарні, перегляду підходів до організації харчування в дитячих освітніх закладах, підвищення енергоефективності в закладах соціальної сфери та організація різноманітних фестивалів. Після напруженої дискусії з окремими представниками депутатського корпусу, обранці заявили, що мають намір підтримати Вікторію Васильчишину на посаду заступника мера. Під відповідальність міського голови.

Виталий Гречка

Віталій Гречка у вступному слові коротко охарактеризував основні напрямки діяльності в сфері ЖКГ, всі вони напряму пов'язані з передвиборчими обіцянками Валерія Баранова. Так, планується проведення технічних аудитів водоканалу та тепломережі, перехід від централізованого опалення до міні-котелен, 100-відсотковий перехід ОСББ в багатоквартирних будинках і т.д. Депутати в своїх виступах натякнули, що висуненням на посаду Віталій Гречка завдячує тісним дружнім відносинам Валерія Баранова з Віктором Гречкою. Після нетривалої дискусії, депутати заявили, що підтримають претендента під особисту відповідальність Валерія Баранова.

Олена Божкова

Екс-міський голова Приморська Олена Божкова також коротко охарактеризувала свої досягнення на минулій посаді і розповіла, яким чином вирішувались земельні питання в Приморську. Земля та узбережжя — одні з основних джерел наповнення міського бюджету, тому в Бердянську організовуватиме роботу з виконання передвиборчої програми Валерія Баранова, щодо залучення інвесторів та максимального отримання податків від наявних земель громади.

Александр Боровков

Найбільш неоднозначна кандидатура серед представлених претендентів — Олександр Боровков. Діючий комуніст в короткому виступі наголосив, що особисто знайомий зі своєю попередницею Ольгою Кочубей, тому вважає робота налагоджена на гідному рівні і він буде продовжувати напрацювання. Представники громадськості і частина депутатів жорстко розкритикували представленого кандидата.

Таким чином, два з п'яти представлених претендентів серед депутатського корпусу не здобули підтримки — це Валерій Черкаска та Олександр Боровков. Остаточне рішення про призначення на посади буде ухвалено в четвер на черговій сесії міської ради.

Тэги: выборы 2020



Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок