Діючий комуніст претендує на керівну посаду в мерії. Громадськість протестує

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.12.2020 · 19:54 · переглядів - 2708

На засіданні депутатського дня, на якому відбулось представлення кандидатів на посади заступників міського голови та керуючого справами виконкому, громадськість і частина депутатів виступили проти призначення Олександра Боровкова на керівну посаду.

Діючий комуніст претендує на керівну посаду в мерії. Громадськість протестує

Як заявив сам Олександр Боровков він є нині діючим членом Комуністичної партії України. За його словами він не має можливості вийти з лав партії, оскільки вона офіційно заборонена. Міський голова Валерій Баранов декілька разів заявив, що він особисто бере відповідальність за даного претендента і він переконаний в проукраїнських та проєвропейських поглядах кандидата на посаду керуючого справами виконкому.

Присутні на сесії представники громадськості закликали міського голову переглянути рішення щодо висунення діючого члена КПУ на керівну посаду в місті. Депутати від ЄС заявили, що не будуть підтримувати Олександра Боровкова і в знак протесту залишили залу засідань. Аналогічну партійну позицію озвучив лідер фракції Наш край Микола Рудницький.

В 2014-му році Олександр Боровков був активним учасником антимайданів, брав участь у славнозвісному мітингу “на підтримку референдуму в Криму”. Його активність пліч-о-пліч з терористом Маманазаровим добре пам'ятають бердянські патріоти.

Боровков и Маманазаров

В 2014-му році Олександр Боровков висувався в народні депутати від 78-го виборчого округу від КПУ.

скрин

Тэги: выборы 2020



Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок