Виявлено нові просідання колектору. На ремонт необхідно 78 мільйонів гривень

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
02.03.2021 · 12:52 · переглядів - 2037

На черговій прес-конференції міський голова Валерій Баранов повідомив про виявлені нові потенційно-небезпечні ділянки каналізаційного колектору, які можуть обвалитись. За попередніми оцінками на їх заміну необхідно 78 млн гривень.


В районі так званого Лампового поселення фахівці водоканалу виявили просідання ґрунту. Було встановлено, що на даній ділянці існує загроза обвалу колектору. На даному етапі “Бердянськводоканал” розпочне роботи власними силами, однак в подальшому місто потребуватиме фінансової допомоги.

Баранов Валерий

Подивились КНС 8 в районі колишнього кінотеатру “Маяк”. Там дуже небезпечна ситуація. Для заміни колектору там необхідно 38 мільйонів гривень. Далі йде тимчасовий трубопровід і він також потребує заміни, вартість — 40 мільйонів, - повідомив Валерій Баранов.

Крім того, за словами міського очільника конче потребують заміни очисні споруди. Конкретної цифри мер не назвав, однак зазначив, що це величезні кошти. Тому по означених проблемах міська влада шукатиме додаткові джерела фінансування. Наразі планується подати проекти до Європейського інвестиційного банку.

З приводу аварійно небезпечної ділянки колектору в районі колишнього заводу “Азовкабель”, міський голова зазначив, що на наступній сесії планується розглянути виділення коштів з  бюджету на проведення проектних робіт по ремонту означеної ділянки колектору.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок