День студента!

Бердянськ 24
17.11.2014 · 10:26 · переглядів - 1778

Дорогі студенти! Редакція міського інформаційного Інтернет-порталу "Бердянськ 24" вітає вас зі святом!

День студента!

Кожен, хто був студентом, згадує ці роки із задоволенням. Заліки, екзамени, контрольні, читальні зали – все це невід’ємна частина вашого теперішнього життя. Тож використайте ці декілька років із користю в першу чергу для себе. 

Передісторія свята досить трагічна. 28 жовтня 1939 року в Празі студенти вийшли на демонстрацію на честь річниці утворення своєї держави. Проти них виступили регулярні війська, адже Чехословаччина на той час була окупована німцями. 17 листопада були заарештовані і відправлені до концентраційного табору більше 1200 студентів. 9 осіб страчені без суду. А через два роки в Лондоні на зустрічі студентів з різних країн було вирішено вважати 17 листопада Міжнародним днем солідарності студентів. 

Молоді люди зі світлим розумом і душами завжди були причетні до життя своїх країн. Минулого 2013 року саме завдяки студентам розпочалась Революція Гідності. Тому з упевненістю можна сказати, що ви – наше прекрасне майбутнє!

Наша редакція бажає вам заліковок з п’ятірками та міцних знань. Спасибі вам за все! Будьте уважні та обережні. Читайте наш портал, приєднуйтесь до обговорень, пишіть коментарі. Ми відкриті для спілкування та конструктивної критики. Зробимо все, аби ви дізнавалися першими про всі події міста.

Ваш міський інформаційний Інтернет-портал «Бердянськ 24».




Останні новини Бердянська
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок