Бердянець продав прапор з автографами переможців Євробачення за 25000 грн і віддав гроші на ЗСУ

Бердянськ 24
05.04.2024 · 15:30 · переглядів - 2212

Чоловік майже рік відвідував концерти українських виконавців і збирав автографи на прапорі України. Каже, що з самого початку планував продати прапор і віддати кошти захисникам.

Бердянець продав прапор з автографами переможців Євробачення за 25000 грн і віддав гроші на ЗСУ

"Відпочатку був задум монетизувати цей прапор. Сама ідея виникла перед концертом Джамали з досить амбіційною ціллю - дістати автографи всіх переможців від України на Євробаченні. Не знав чи вийде її автограф отримати, не знав де знайти Руслану Лижичко. Але по факту все вийшло зробити за три тижні. По одному автографу за тиждень. Першим же автографом за два дні до Джамали були "Go-A", - згадує парубок.

На момент продажу прапора автографів налічувалося близько 25. Зокрема трьох переможців Євробачення від України: Руслани, Джамали і "Калуш Оркестра".

"За два місяці через концерти чи особисті зустрічі вдалося отримати десь 20 автографів. Паралельно шукав, де б була можливість продати прапор. Спершу планувався розіграш в інстаграм за донат, але він міг затягтися або принести меншу суму", - розповів бердянець.

Зрештою вдалося домовитися з українським рок-гуртом "Tember Blanche". На аукціоні прапор придбали за 25 тисяч гривень, які витратили на потреби військових. Бердянець зізнається, що віддавати прапор було "трохи сумно".

"Трохи сумно було продавати прапор з такими автографами, але він і робився виключно для продажу", - наголосив бердянець.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок