Бердянці впевнені, що місто має очолити тільки людина, яка проявила себе під час війни. Опитування brd24

Бердянськ 24
06.02.2024 · 17:46 · переглядів - 1761

Редакція розуміє, що це питання не дуже на часі. Але оскільки це обговорюють і самі військові, то ми вирішили запитатися в аудиторії.

Бердянці впевнені, що місто має очолити тільки людина, яка проявила себе під час війни. Опитування brd24

Майже 300 відповідей. Бердянці вірять тільки у військових

Кілька днів тому на наших сторінках у соцмережах ми поставили питання підписникам – «Назвіть прізвище, кого б ви хотіли бачити міським головою прямо зараз»?

Констатуємо беззаперечну довіру респондентів нашим захисникам, які вже проявили себе на фронті, і котрі зарекомендують себе в майбутньому, скільки б війна проти росії не тривала.

Ми не будемо називати прізвища, щоб не додавати зазначеним персонам зайвого тиску. Але кому цікаві конкретні особи, то з думкою бердянців можна ознайомитися тут, тут, тут, тут і тут.

90% коментарів стосуються саме представників сил оборони України. І це, на наш погляд, головний висновок опитування. Бердянці беззаперечно довіряють, готові допомагати, підтримувати, а також віддати і всі політичні та господарські повноваження саме військовим.

І навіть екстравагантні версії щодо Залужного, Буданова і т.д. тільки підтверджують респект, адресований захисникам.

 

Війна обнулила майже все. За окремим винятком

Редакція примає думку тих, хто вважає, що такі опитування передчасні. Але, як то кажуть, є нюанс.

За нинішньої структури влади і статусу очільників міста та району, якими є Вікторія Галіціна і Олексій Бакай відповідно, їх посади куди більш вразливі, ніж у мирний час.

Класичні українські місцеві вибори – це післявоєнна перспектива. Але зараз голів БМВА і РВА не обирають, а назначають. Кадрові зміни потенційно можуть статися коли завгодно.

За законом військову адміністрацію населеного пункту (населених пунктів) очолює начальник, який призначається на посаду та звільняється з посади Президентом України за пропозицією Генерального штабу Збройних Сил України або відповідної обласної державної адміністрації. І цілком можливо, що прізвище із коментарів може опинитися в керівному статусі в будь-який момент. З врахуванням свіжих змін в керівництві області такі розмови зараз набрали додаткової актуальності.

На основі думок аудиторії, також не можемо не відзначити фактор дотичності до персони Олександра Пономарьова. Навіть людям, які зараз проявляють себе мегадостойно, аудиторія не може подарувати етап політичної кар’єри в команді нардепа, який проходить по карній справі про держзраду.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 14 травень, вівторок 2024
вчора, 13 травень, понеділок 2024
11 травень, субота 2024
10 травень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок