Фейл від Бердянського колаборанта і "депутата" Дем`яненка. Він вважає Поліну Осипенко героєм Вітчизняної війни

Бердянськ 24
17.04.2024 · 15:20 · переглядів - 2120

І Дем`яненку, і його "колегам" з історичного гуртка "єдіной росії" буде цікаво дізнатися, що Поліна Денисівна народилася у 1907 році і загинула 11 травня 1939-го. За два роки до початку війни, яку він озвучив

Фейл від Бердянського колаборанта і "депутата" Дем`яненка. Він вважає Поліну Осипенко героєм Вітчизняної війни
Пропагандисти знову підтвердили, що вони геть нічого не знають про Бердянськ. Скріншот: z-пабліки

Під час суботника біля пам`ятника Поліні Осипенко зрадник вирішив прокоментувати робочий флешмоб для пропагандистського каналу. Вийшло як вийшло.

Партия "единая россия" организовала субботник. Мы присоединились к всероссийскому, этому, мероприятию. Чтобы накануне дня великой победы привели все памятники героев этой войны в порядок, - сообщил Демьяненко.

Льотчиця Осіпенко залишила значний слід в історії міста. З 1939-го до 1958-го року саме її ім`ям називався Бердянськ. І всі освічені містяни в курсі її життєвого шляху і впливу на історію міста.

А ось окупанти та колаборанти, які полюбляють пересмикувати історичні факти, особливо що стосується років Другої світової, цього зовсім не розуміють.

Нагадаємо, що Ігор Дем`яненко є одним з перших публічних зрадників. На самому початку окупації він запропонував росіянам свої послуги і очолив ДЮСШ ім. Назарова. Згодом він став і депутатом "міської ради" при окупантах.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок