КП «Міськсвітло» накопичує борги за електроенергію

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
21.04.2021 · 12:02 · переглядів - 2700

Директор КП «Міськвітло» Валерій Горлов звернувся до міської влади з офіційним листом про необхідність виділення додатково 2,2 млн гривень для оплати електроенергії.


За словами керівника підприємства, затверджена в поточному році програма фінансування не покриває потреби «Міськсвітла» у зв’язку з цим виникла проблема з оплатою електроенергії. Звернення депутата розглянули на комісії з питань планування бюджету.

Профільний заступник міського голови Юрій Муха запропонував в межах програми перерозподілити 2,2 млн, і перенаправити їх на погашення платежів за електроенергію. Після затвердження показників виконання бюджету за підсумками першого півріччя повернутись до розгляду питання виділення додаткових асигнувань на «Міськсвітло».

Голова комісії з питань планування бюджету Микола Рудницький вніс пропозицію фінансовому управлінню та управлінню з питань житлово-комунального господарства проаналізувати можливість виділення зазначеної суми і проінформувати депутатів. Для цього комісія збереться на додаткове засідання.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок