На окуповані землі півдня України росіяни хочуть пригнати додаткові «контрдиверсійні» сили

Бердянськ 24
02.11.2023 · 09:55 · переглядів - 814

Окупанти на ТОТ кричать про майже 100-відсоткову підтримку росії і при тому постійно рахують кількість підірваних «колєг» на територіях, які називають надійним тилом

На окуповані землі півдня України росіяни хочуть пригнати додаткові «контрдиверсійні» сили

«Спротив» повідомляє, що поблизу Воронежа рашисти готують 10000 свіжих росгвардійців, яких планують відправити в захоплені райони Запорізької та Херсонської областей, а також в «ЛДНР». Чергову партію злочинців назбирали серед колишніх «вагнерівців» та щойно мобілізованих. Завдання – посилити контрдиверсійні заходи.

Виглядає це якось не особливо логічно. Всі «референдуми», «вибори» і заяви гауляйтерів свідчать про абсолютну підтримку населенням росіян. Але в той же час, багато з них продовжують калічитись і помирати в результаті незрозумілих спалахів і вибухів. В Бердянську, наприклад, минулого тижня одразу четверо фсб-шників не зовсім вдало проїхалися автівкою по району «Колонія».

Але до чого тут цивільні бердянці? Вони ж 90+ відсотків за росію. Отож більше схоже на війну російських спецслужб. Тим паче, до їх появи в Бердянську – нічого такого запального не помічалося.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 липень, п'ятниця 2024
25 липень, четвер 2024
24 липень, середа 2024
23 липень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок