Нікого нє жалко. Історія з підривом каховської дамби - які висновки для бердянських колаборантів?

Бердянськ 24
07.06.2023 · 10:39 · переглядів - 3666

Колишні українці, які добровільно присягнули на вірність окупанту, не стали і не стануть для рашистів своїми.

Нікого нє жалко. Історія з підривом каховської дамби - які висновки для бердянських колаборантів?

Спровокована катастрофа, яку вже називають найбільшою техногенною в історії Європи з часів Чорнобиля, шокувала кожну свідому людину. Але реакція росіян — це за гранню будь-якого розуміння.

Очевидно, що найбільше зараз потерпають від повені регіони, які агресор нехай і за допомогою циркового референдуму, але все ж записали до кордонів рф. І що? Хтось побачив від решти росіян якусь стурбованість, співчуття?

Ми переконані, що абсолютна більшість жителів Херсонщини мають жовто-блакитне серце. Але ж болотні живуть в парадигмі 96 відсотків “за расію”. І при цьому вони відверто кайфують від того, що їх нові співгромадяни тонуть і кращому випадку просто залишаються на вулиці в одному комплекті одягу. І тим, хто і підтримав “расія тут навсєгда”, жодного виключення.

В тому числі завдяки таким зрадникам — болото там надовго. А от росії і минулого життя вже не буде ніколи.

Ви ж бачите, навіть власні окупаційні війська, що залишилися на лівому березі оскаженілий рашистський натовп не особливо хвилюють. Суцільна ейфорія з приводу зруйнованої дамби і нормального життя на території, яка, знову ж таки, в брошурці під назвою “конституція рф” значиться як своя.

А тепер до бердянських колаборантів. Скільки відсотків ви залишаєте, що з вами не вчинять так само? От якщо не волати, не бити кулачком з триколорним прапорцем в груди... А просто сісти, тверезо оцінити все, і прислухатись до внутрішнього голосу.

Так, не дамба. Але ж збоченці можуть знайти варіант, як наробити максимального лиха. Не будемо їм підказувати, бо там і найжахливіші версії сприймають як робочу схему.

Розгляньте показник - нуль відсотків. Нуль. Ви не стали для них своїми. І не станете. Зрадників ніде серйозно не сприймають.

Ви самі, по своїй волі зайшли в це болото. Воно швидко пересихає, але все ще дуже небезпечне. І остерігатися вам його потрібно куди більше, ніж чистого українського узбережжя Азовського моря.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок