Окупанти повідомляють про видворення з міста 36-річного бердянця

Бердянськ 24
07.06.2024 · 14:12 · переглядів - 2057

На пропагандистських проросійських телеграм-каналах "Бердянськ 24" знайшов відео, на якому чоловік, начебто, бердянець 1988 року народження, розповідає, що шпигував за російською військовою технікою та "кається в скоєному"

Окупанти повідомляють про видворення з міста 36-річного бердянця
Куди відправлять чоловіка окупанти не повідомляють. Скріншот: z-пабліки

Як запевняють окупанти, мешканець Бердянська намагався збирати інформацію про особовий склад та техніку збройних сил рф, щоб передавати її Україні. Також вони наголосили, що він діяв із ідеологічних мотивів.

Чоловіка звинуватили в адміністративному правопорушенні. В якості покарання обрали видворення з росії та заборону в'їзду до країни терміном на 20 років.

Коли бердянця видворять та в яку саме країну окупанти не повідомили.

Обличчя чоловіка на відео не видно, прізвище та ім'я не називаються, тому перевірити в подальшому чи дійсно він дістанеться України, країн Балтії або ЄС неможливо.

Затримання, погрози та катування вже стали звичними мірами покарання  на окупованих територіях. Так само, як і високі терміни ув'язнення. Але про випадки депортації та видворення відомо зовсім небагато. Ще менше інформації про успішне пересікання кордону росії чи ТОТ, коли видворені окупантами українці опинялися в небезпеці.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 липень, п'ятниця 2024
25 липень, четвер 2024
24 липень, середа 2024
23 липень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок