Окупанти в Бердянську штучно створюють проблеми пенсіонерам, щоб не проводити виплати

Бердянськ 24
09.01.2024 · 17:31 · переглядів - 3733

Як росіяни навмисно форсують паспортизацію, а потім затягують видачу самого документу і оформлення пенсії? Лист з окупованого Бердянська.

Окупанти в Бердянську штучно створюють проблеми пенсіонерам, щоб не проводити виплати
Окупанти змушують отримувати паспорти рф, а потім максимально затягують процес. Джерело: соцмережі

Раніше “Бердянськ 24” повідомляв, що містянам в окупації доводиться ночувати в автівках перед закладами, де росіяни видають паспорта та дозвільні документи. Трохи для розуміння природи черг і тих неприємностей, які окупанти завдають нашим землякам.

Я вам точно могу сказать, что 9 из 10 пошли за паспортами не из-за любви к России. Скоро без этой бумажки и хлеб не будут продавать уже. Мне без интернета остаться никак нельзя. Поэтому я тоже получил. В обход очередей. Схемы уже наработаны.

А вот другим создавали проблемы на всех этапах. Хотя, казалось бы, зачем заставлять людей получать паспорта, а потом морочить головы бюрократией?

А дело в том, что при оформлении пенсии, они должны заплатить деньги за весь год. Видимо, с финансами туго и не хотелось декабрьским за весь 2023-ий оплачивать. Поэтому было указание: тянуть время до нового года. Вот и гоняли людей за каждую запятую и бумажку лишнюю.

Нормальных людей жалко. А те, которіе ностальгирует за СССР, могли окунуться в воспоминания по полной программе, - з повідомлення в анонімний телеграм-бот https://t.me/Brd24com_bot/




Останні новини Бердянська
вчора, 19 травень, неділя 2024
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок