Попри пусті пляжі окупований Бердянськ отримав відзнаку росіян як «Прорив року» в рейтингу "Туристичних міст"

Бердянськ 24
01.04.2024 · 15:18 · переглядів - 1978

З першим квітня?

Попри пусті пляжі окупований Бердянськ отримав відзнаку росіян як «Прорив року» в рейтингу "Туристичних міст"
Туристичний прорив року - Бердянськ! Що ж тоді в росіян з іншими курортами? Фото: z-пабліки

Псевдо-влада Бердянська та Запорізького регіону неодноразово наголошувала, що в місто не їдуть туристи, не варто відпочиваючих чекати і наступного літа. Але при цьому нагороду всеросійського конкурсу «Туристичні міста» Бердянськ отримав як «Прорив року». Відповідну інформацію оприлюднив «губернатор» окупованої Запорізької області Балицький.

«Впевнений, що така висока нагорода на Всеросійській премії стане для нас ще одним стимулом для реалізації всіх задуманих планів щодо покращення інфраструктури та створення нових туристичних маршрутів», - зазначив в своєму привітальному повідомленні Балицький.

Окремі слова подяки пролунали на адресу місцевого псевдоочільника Бердянська Сауленко. Отримана відзнака, на думку посібників окупантів, засвідчує стрімкий розвиток міста та його значний курортний потенціал. 

На тлі провальних курортних сезонів минулих років, глобальної кризи в житлово-комунальному господарстві, колосальною кількістю стихійних звалищ, проблем з водопостачанням та в цілому занепадом сфери курортного туризму нагорода «Прорив року» демонструє загальноприйнятий рівень російського розуміння «прориву» для курортних містечок.

Зазначимо, що новина опублікована першого квітня, який вважається "днем дурня".




Останні новини Бердянська
сьогодні, 30 квітень, вівторок 2024
вчора, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок