«Раніше таким пустим я бачила Бердянськ тільки зранку 1 січня», - пост з окупації

Бердянськ 24
24.01.2024 · 15:30 · переглядів - 2348

Більшість окупованих міст Росія спустошила, знищивши інфраструктуру, зруйнувавши будинки. Бердянськ зовні цілий, але вмирає зсередини.

«Раніше таким пустим я бачила Бердянськ тільки зранку 1 січня», - пост з окупації
Азовське море, Бердянська коса, фото зроблене 23 січня 2024 року.

Я ніколи не могла уявити Бердянськ настільки безлюдним.

Звичайно, я не могла уявити, що і Росія на нас піде війною. Але щоб настільки живе і веселе місто перетворилося в болото…

Пам’ятаєте початок історії з коронавірусом? Коли всім сказали сидіти вдома, дітей перевели в онлайн-режим, майданчики позакривали, в транспорті обмежили кількість пасажирів. В порівнянні з нинішнім Бердянськом та історія була неначе бразильський карнавал.

Вулиці пусті, сірі. Люди тихі, сумні, з опущеними головами.

Сама зрозуміла, що вже більше року виходила на вулицю виключно по справах: на роботу, в магазин, на ринок, сплатити за інтернет. Жодного разу навіть думки не промайнуло просто пройтись, подихати повітрям, подивитись на мій Бердянськ.

Я раніше завжди себе питала: що наша молодь робить гуртом біля супермаркетів? Що то за культура така: збиратися біля «Екватору», вмикати колонку і просто сидіти, голосно сміючись? Зараз же навіть такого немає. Місто розучилося радіти. В нього немає такої функції…

Раніше таким пустим я бачила Бердянськ тільки зранку 1 січня. Зараз він такий завжди.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 травень, неділя 2024
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок