Рівно чотири роки тому в Бердянську з`явився перший пацієнт, хворий на коронавірус

Бердянськ 24
27.03.2024 · 09:14 · переглядів - 1610

27 березня 2020 року в Бердянську офіційно діагностували випадок смертельно небезпечної інфекції

Рівно чотири роки тому в Бердянську з`явився перший пацієнт, хворий на коронавірус
Пандемія у 2020-му. Здавалося, що гіршої історії важко придумати. Але за два роки російські люди довели, що вони набагато небезпечніші за китайські віруси. Фото: архів "Бердянськ 24"

В інших регіонах Україні до того вже не тільки фіксували хворобу, а й реєстрували летальні випадки. В Бердянську Covid виявили у курсанта поліції, який тільки-но повернувся з відрядження з Києва. До речі, згодом хлопець благополучно вилікувався.

Загальна паніка, антівакцинатори, закриті спортивні майданчики, непрацюючі ринки, онлайн-освіта, маски, антисептики, величезні штрафи за недотримання санітарних умов, Pfizer, Covid-сертифікати. Наш загальний лексикон поповнили нові слова, життя перейшло у більш закритий режим, а соціальні мережі просто палали.

Від коронавірусу в підсумку померли більше 300 бердянців. Їх ховали на окремому секторі міського цвинтаря №2. Загальна офіційна статистика – перехворіли в місті більше 13000 людей.

Історія з пандемією тривалий час тримала Бердянськ в напрузі, аж поки в Україну не прийшла куди глобальніша біда зі сходу. Вже більше двох років ми маємо справу з росіянами, які інфіковані набагато більш серйозними вірусом.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 липень, п'ятниця 2024
25 липень, четвер 2024
24 липень, середа 2024
23 липень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок