Роботу Коменерго розглянули на адміністративній комісії

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
08.09.2021 · 16:19 · переглядів - 4086

На чергове засідання адміністративної комісії було винесено 4 адміністративних протоколи за несвоєчасний покіс трави, несвоєчасне вивезення сміття та ін. на керуючу компанію Коменерго


Директор «Коменерго» Ірина Соломикіна пояснила, що покіс трави проводиться згідно затвердженого графіку і його обсяг визначається тарифом. Затверджена виконавчим комітетом періодичність – двічі за літній сезон. В штатному розписі підприємства, виходячи із нормативних розрахунків, наявна лише 1,1 ставки косаря. За словами Ірини Соломикіної, вона неодноразово зверталась до керівника «Зеленгоспу» Григорія Горячова, щоб його співробітники за оплату допомогли в покосі. Однак, ці звернення залишились без уваги.

Начальник адміністративного відділу Геннадій Панченко заявив, що керівник керуючої компанії на усні звернення фахівців виконкому жодним чином не реагувала. Цю інформацію Ірина Соломикіна спростувала.

В даній ситуації виникло запитання про відповідальність інших юридичних засіб, відповідальних за покіс трави і карантинних рослин. «Зеленгосп», «Житлосервіс 2-А» адміністративні протоколи не отримували, хоча до їх роботи є також зауваження.

За результатами розгляду протоколів ухвалено рішення обмежитись усним попередженням без застосування штрафних санкцій. А керівнику підприємства, адміністративному відділу та управлінню ЖКГ налагодити діалог.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок