Три місяці без грошей. Працівники Бердянського Терцентру на "простої" не отримують зарплатню

Бердянськ 24
03.04.2024 · 16:17 · переглядів - 2153

До повномасштабного вторгнення центр опікувався людьми з інвалідністю та пенсіонерами. В 2024-му персонал ще не отримував зарплатні

Три місяці без грошей. Працівники Бердянського Терцентру на "простої" не отримують зарплатню
Причиною затримки виплат стали кадрові зміни в керівництві структури. Ілюстративне фото: соцмережі

Люди стверджують, що жодних роз'яснень причин такої затримки немає.

Деякі зі співробітників мали змогу виїхати на підконтрольну Україні територію, а багато залишилось у нашому місті. Покинутих  напризволяще без коштів на існування. Просимо допомогти прояснити дану ситуацію та причину невиплати заробітної плати, - зазначили працівники Терцентру.

Журналісти "Бердянськ 24" звернулися з цим питанням до начальниці Управління праці та соціального захисту населення Наталі Токмань. Вона повідомила, що 29 грудня 2023 року звільнився керівник Терцентру, що є головною причиною затримки виплат за "простій".

Вакантна посада була запропонована всім працівникам Територіального центру, за умови переїзду до Запоріжжя. Ніхто не погодився. Всі працівники знали, яка ситуація, - зазначила Токмань.

З кінця березня в установі є новий керівник, але відкриття доступу в казначействі та інші необхідні для виплат процедури вимагають часу. За словами Наталі Токмань всі працівники отримають гроші, але коли саме поки невідомо.

Раніше "Бердянськ 24" писав, чому педагоги на "простої" не отримують заробітну платню.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 30 квітень, вівторок 2024
вчора, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок