В Бердянську банда людей грабує будинки місцевих. Схоже, що це російські окупанти

Бердянськ 24
25.01.2024 · 09:31 · переглядів - 3143

Поліцейські-колаборанти вважають, що навідником для угрупування виступає лікар «швидкої».

В Бердянську банда людей грабує будинки місцевих. Схоже, що це російські окупанти
Перед пограбуваннями до постраждалих неодмінно приїздила "швидка" із підозрілим лікарем

В окупованому місті зафіксували одразу декілька схожих випадків пограбування квартир та будинків. Про це «Бердянськ 24» дізнався із власних джерел на ТОТ.

В колі поліцейських-колаборантів обговорюється спільна для злочинних епізодів деталь. Комусь із членів родин постраждалих перед пограбуванням була потрібна медична допомога. Люди викликали «швидку», і у складі бригади неодмінно перебувала людина характерної зовнішності в білому халаті. Можливо, бурят чи хтось з представників близьких до них народів, яких до Бердянська занесло хвилею «сво».

Невідомо наскільки якісну допомогу надавав цей лікар чи фельдшер, але начинку помешкання він оцінював дуже ретельно. За день-два тут же і відбувалося пограбування. В основному, коли володарів помешкання не було вдома.

«Правоохоронці» припускають, що і саме угрупування безпосередньо складається із прибулих гастролерів схожої з навідником зовнішності. Чому діяльність банди досі не призупинили – це питання до «влади» і «поліціянтів», які пішли на співпрацю з окупантами. Ми просто констатуємо ще один прояв приходу «руського міру» до Бердянська.




Останні новини Бердянська
вчора, 27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок