В Бердянську окупанти навчатимуть молодь створювати пропаганду

Бердянськ 24
08.04.2024 · 19:00 · переглядів - 1667

Z-пабліки оголосили про новий спосіб обробки українських дітей

В Бердянську окупанти навчатимуть молодь створювати пропаганду
Росіяни дуже потужно вкладаються в пропаганду на окупованих територіях. В Бердянську з самого малечку дітей вчать і сприймати її, і виробляти. Скріншот: z-пабліки

В так званому Бердянському Азовському педагогічному університеті почала працювати школа журналістики. Навчання проводитимуть для дітей віком від 14 до 18 років.

Варто зазначити, що журналістським стандартам молодь навчає країна, яка їх ігнорує. Так, за версією «Репортерів без кордонів» (RSF), в рейтингу вільної преси росія посідає 164 місце зі 180. В організації заявили, що після початку повномасштабної агресії щодо України в країні-агресорі був здійснений потужний тиск на незалежні ЗМІ, що залишилися, – вони були або заборонені, або заблоковані, або оголошені «іноземними агентами». Це сприяло ще більшому поширенню прокремлівської пропаганди, особливо при висвітленні війни.

Нагадаємо, що до повномасштабного вторгнення в Центрі дитячої та юнацької творчості діяв гурток "Юнпрес", де школярів навчали азам роботи ЗМІ за стандартами. На базі факультету журналістики в БДПУ діяла студія звукозапису. За непідтвердженою інформацією, саме це обладнання зараз використовуватимуть псевдовикладачі фейкового університету.

Раніше "Бердянськ 24" писав про "уроки мужності", які окупанти проводять для школярів.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок