В Бердянську окупаційна влада оголосила про формування житлового фонда з безгоспного майна

Бердянськ 24
07.02.2024 · 18:49 · переглядів - 7203

Як повідомляють Z-пабліки, безгоспним вважатиметься майно, власників якого не встановлять. "Бердянськ 24" відзначає: окупанти не приховують, що до привласненого житла українців, які виїхали з ТОТ, планують заселяти колаборантів

В Бердянську окупаційна влада оголосила про формування житлового фонда з безгоспного майна
Окупанти продовжують демонструвати, що в термін "визволення" вони вкладають сенс - визволення бердянців від їх майна. Фото: архів "Бердянськ 24"

Тут і зараз нам потрібно забезпечити фахівців, які прибувають, які обслуговують мешканців Запорізької області благами та інфраструктурою. Це лікарі, вчителі та всі важливі для суспільства професії", - зазначив в.о. так званого міністра майнових та земельних відносин окупованої частини Запорізької області Ігнат Яремчук.

Заселення чужих помешкань окупанти пояснюють бажанням "забезпечити його збереження". Начебто порожні квартири стали проблемою через неоплачені комунальні послуги, можливі аварії та протікання. Питання, звідки в порожніх квартирах борги за послуги, якими ніхто не користується, заслуговує на окрему увагу.

В Бердянській міській військовій адміністрації розповіли, що робити, якщо окупанти визнали «безгоспною» вашу нерухомість:

  • Подбати про збереження та вивезення всіх документів, які підтверджують ваше право власності;
  • Написати заяву до поліції та прокуратури;
  • Зафіксувати воєнний злочин на сайті https://warcrimes.gov.ua/ для притягнення до відповідальності винних осіб перед законом.



Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок