В окупованому Бердянську епідемія ГРВІ та коронавірусу, а до лікаря потрапити дуже складно

Бердянськ 24
08.04.2024 · 12:21 · переглядів - 2264

Бердянці скаржаться на черги в поліклініці та низьку якість російських ліків

В окупованому Бердянську епідемія ГРВІ та коронавірусу, а до лікаря потрапити дуже складно
Черги в поліклініці, відсутність лікарів та ще й російська фарма. Хворі бердянці фактично самотужки боряться за власне здоров`я. Джерело: соцмережі

Великий відсоток захворюваності спостерігається як серед дітей, так і дорослих. Навчальні заклади відправляють на карантин, а на деяких підприємствах відновили масковий режим.

На "Водоканал" вже тиждень не пускають без масок. В школах хворіє велика кількість дітей. Але в окупантів на повістці лише війна та пропаганда. Скріншот ГВК

Це натурально радянська поліклініка. Лікарів мало, талончиків відповідно також. Черги величезні, стоїмо один одного заражаємо своїми болячками. А їх ліки – то просто катастрофа. Від подорожника більше користі, - повідомляє "Бердянськ 24" жінка з окупованого міста.

При цьому окупанти майже не приділяють уваги цій проблемі. Очікують, що сезонна епідемія пройде сама собою. Хоча в соцмережах користувачі повідомляли, що в Бердянську фіксувалися і летальні випадки.

Росіяни ніяк не можуть стабілізувати медичну сферу в Бердянську. Більшість медиків працювати з окупантами відмовились. Ті намагаються заманити на захоплені території свої кадри, пропонують мільйонні виплати. Але навіть це не допомагає.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок