Валерій Баранов не бачить підстав для заміни керівництва Центрального ринку

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
27.04.2021 · 11:07 · переглядів - 3314

Остаточну відповідь про кадрову політику на КП «Центральний ринок» Валерій Баранов дав на прес-конференції – підстави для заміни керівництва відсутні


Група депутатів міської ради кримінальному провадженню по керівнику Центрального ринку Богдану Сушко надала політичного забарвлення. Раніше Валерій Баранов уникав давати прямі коментарі по даній справі і, безпосередньо, по ймовірним кадровим перестановкам. На сьогоднішній прес-конференції Валерій Баранов наголосив відкрито – домашній арешт керівника комунального підприємства – недостатні підстави для прийняття кадрових рішень.

Баранов Валерий

Ми отримали рішення суду. Там нічого не зазначено про відсторонення від посади керівника комунального підприємства. У нас немає підстав для заміни керівництва. Інших рішень ми приймати не можемо. Зараз обов’язки директора виконує заступник керівника Центрального ринку, - відзначив Валерій Баранов.

А ми в черговий раз фіксуємо кардинальну зміну риторики Валерія Баранова після офіційного вступу на посаду міського голови. Мер «еволюціонував» від «звільню всіх новопризначених керівників комунальних підприємств» - до «немає підстав для заміни керівництва».  




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок