Від рівня дискусій з Ілоном Маском до експерта по чопикам на бердянському водоканалі. Ну за що нам ще й Рогозін?

Бердянськ 24
11.12.2023 · 10:25 · переглядів - 1827

Колишній очільник «роскосмосу» і фрік міжнародного масштабу Дмитро Рогозін збирається рятувати «Бердянськводоканал». Одна суцільна проблема береться за іншу суцільну проблему. Інфопривід, повз який пройти просто неможливо.

Від рівня дискусій з Ілоном Маском до експерта по чопикам на бердянському водоканалі. Ну за що нам ще й Рогозін?
Рогозін, Маск та чопіки

Фашистські лозунги та космічні пригоди: як Рогозін Став Людиною-мемом?

В застійні радянські часи сформувалася одна стала практика. Якщо персонаж якимось чином забрався на статусну посаду і продемонстрував там повну неспроможність, то його не звільняли, а просто садили у менш відповідальне крісло. Але якщо випадок винятково клінічний, людина плутає право-ліво, виделку не вміє тримати, то її з міністерського кабінету могли і в далекий колгозп відправити. Туди, де гірше вже й не може бути.

На початку нульових Дмитро Рогозін організовував фашистські рухи, бігав з нацистськими прапорами в рухах «Родіна» та «Наші» і розкидався лозунгами типу «Белые всех стран объединяйтесь» та «Очистим Москву от мусора», адресованого вихідцям з Середньої Азії та Кавказу. Отож, в тому, що він з таким бекграундом забрався досить високо в російській політиці, нічого дивного немає.

пригоди рогозіна

Але на світовий рівень Рогозін вийшов, коли в 2018-му році очолив «Роскосмос» і перетворився на людину-мем планетарного масштабу. В заочні спаринг-партнери по космічній галузі він чомусь обрав підприємця Ілона Маска. До останнього можна ставитися по-різному, але його винаходи змінюють світ. А от після винаходів та реплік Рогозіна людям доводилося змінювати тільки штани від сміху.

Найбільш пам’ятним є панч Маска про батут.

В 2014-му Рогозін пригрозив США, що ті доставлятимуть своїх астронавтів на міжнародну космічну станцію саме за допомогою батуту. Після успішного запуску Crew Dragon в 2020-му Маск видав пам’ятне «Батут працює».

 

Від космічних ілюзій до водоканальних реалій в Бердянську

Над самим Рогозіним і «Роскосмосом» часів його правління сміялися всі кому не лінь. Від шкільних команд КВК у Воронежі до президентів країн.

Вже після початку широкомасштабного вторгнення з космосом Рогозін закінчив. Навіть в кремлі вирішили, що ганьбитися на землі агресору – ще куди не йшло, а в небі – то вже занадто. Сам Рогозін повернувся до практичного фашизму на війні. Їздить по тилам, пропагує звичну йому варварську історію, лякає ядерною зброєю.

Але продовжує видавати комічні перформанси і в такій ситуації. На війні він вирішив відзначити свій День Народження. І саме під час святкування 21 грудня 2022 року в Донецьку йому в сідницю прилетів осколок снаряду.

Зараз цей фрік часто приїздить до Бердянська, ходить по водоканалу і загрожує зайнятися його розвитком.

Рогозін на екскурсії по бердянському водоканалу

Рогозін на екскурсії по бердянському водоканалу

Те, що в залік майбутніх репарацій росіяни хочуть щось підремонтувати в місті, то їх справи. Але Рогозін? В Бердянську вже «мер» - Сауленко. Як витримати ще й «космонавта»?

Якщо людину з рівня одного з найстатусніших та стратегічних підприємств росії відправляють наводити лад на «Бердянськводоканал» - це вирок компетенції, розумовим здібностям, професіоналізму. Жаль тільки, що для того, щоб довести відсутність усіх цих компонентів Рогозіну ще треба добити і без того напівживе бердянське підприємство.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 10 травень, п'ятниця 2024
вчора, 9 травень, четвер 2024
8 травень, середа 2024
7 травень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок